Υλικά

  • 225 γρ. σπαγγέτι
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 140 γρ. σπανάκι
  • 150 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 225 γρ. σάλτσα πέστο
  • 110 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Βήμα 3
Ρίξτε το λάδι και μαγειρέψτε το σπανάκι μέχρι να μαραθεί.
Βήμα 4
Προσθέστε τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να μειωθεί το νερό αρκετά.
Βήμα 5
Προσθέστε το πέστο και την παρμεζάνα και τα βρασμένα μακαρόνια και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν από τη σάλτα όλα ομοιόμορφα.
Βήμα 6
Σερβίρετε, γαρνίρετε με επιπλέον παρμεζάνα και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.