Υλικά

  • 400 γρ. πένες
  • 200 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο
  • 190 γρ. πέστο βασιλικού
  • 100 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 250 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τον τόνο με το ελαιόλαδό του σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τη σάλτσα πέστο.
Βήμα 3
Προσθέστε το ένα τρίτο του τυριού και τα ντοματίνια και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, σουρώστε και ανακατέψτε με τη σάλτσα.
Βήμα 5
Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί, γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί και τοποθετήστε στο γκριλ για 3- 4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
TAGS