Υλικά

  • 3 κ. σ. βούτυρο
  • 1 αβγό
  • 6 κ. σ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 λίτρο φρέσκο γάλα
  • Φέτα (κατά βούληση)

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το γάλα σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και προσθέστε το σιμιγδάλι.
Βήμα 2
Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι το μείγμα να πάρει την υφή κρέμας και προσθέστε το βούτυρο.
Βήμα 3
Κατεβάστε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήστε να κρυώσει.
Βήμα 4
Προσθέστε το αβγό και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 5
Ρίξτε τη φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια και στρώστε το μείγμα σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Βήμα 6
Ψήστε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.