Υλικά

  • 3 κ. σ. βούτυρο
  • 1 αβγό
  • 6 κ. σ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 λίτρο φρέσκο γάλα
  • Φέτα (κατά βούληση)

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το γάλα σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και προσθέστε το σιμιγδάλι.
  2. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι το μείγμα να πάρει την υφή κρέμας και προσθέστε το βούτυρο.
  3. Κατεβάστε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήστε να κρυώσει.
  4. Προσθέστε το αβγό και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  5. Ρίξτε τη φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια και στρώστε το μείγμα σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
  6. Ψήστε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.