Υλικά

  • 1 συσκευασία ραβιόλια
  • 2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 5 μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
  • 300 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Σέλινο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις στον αέρα και τοποθετείτε τη σχάρα στη δεύτερη σκάλα.
  2. Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  3. Σε ένα βαθύ ταψί ρίχνετε αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη ανακατεύετε τα ραβιόλια στην κατσαρόλα που έχουν βράσει, προσθέτοντας το κρευμμίδι, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι.
  4. Από πάνω προσθέτετε τη μοτσαρέλα, την τριμμένη παρμεζάνα και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και ρίχνετε όλα τα ζυμαρικά στο ταψί.
  5. Τοποθετείτε στο φούρνο και ψήνετε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για περίπου 35 λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα τυριά.