Υλικά

  • 170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 65% κακάο
  • 3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Τοποθετείτε παγάκια σε ξεχωριστό μπολ και μόλις λιώσει η σοκολάτα την βάζετε σε ένα σκεύος πάνω στο μπολ με τα παγάκια.
Βήμα 2
Αφήνετε τη σοκολάτα πάνω στα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Βήμα 3
Παίρνετε το μίξερ και τοποθετείτε στον κάδο του τη σοκολάτα και το γάλα καρύδας. Χτυπάτε για 3-5 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Βήμα 4
Στη συνέχεια, τοποθετείτε τη μους στα ποτήρια που θα την σερβίρετε και αφήνετε στο ψυγείο για, τουλάχιστον, δύο ώρες έτσι ώστε να σφίξει και να δροσιστεί.
Βήμα 5
Όταν σερβίρετε μπορείτε να τρίψετε από πάνω λίγη ριμμένη καρύδα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.