Υλικά για 4 μερίδες

  • 170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 65% κακάο
  • 3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Τοποθετείτε παγάκια σε ξεχωριστό μπολ και μόλις λιώσει η σοκολάτα την βάζετε σε ένα σκεύος πάνω στο μπολ με τα παγάκια.
Βήμα 2
Αφήνετε τη σοκολάτα πάνω στα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Βήμα 3
Παίρνετε το μίξερ και τοποθετείτε στον κάδο του τη σοκολάτα και το γάλα καρύδας. Χτυπάτε για 3-5 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Βήμα 4
Στη συνέχεια, τοποθετείτε τη μους στα ποτήρια που θα την σερβίρετε και αφήνετε στο ψυγείο για, τουλάχιστον, δύο ώρες έτσι ώστε να σφίξει και να δροσιστεί.
Βήμα 5
Όταν σερβίρετε μπορείτε να τρίψετε από πάνω λίγη ριμμένη καρύδα.
TAGS