H συμβουλή του Τζέιμι Όλιβερ για ακόμα καλύτερο ψήσιμο στα κάρβουνα

Το μυστικό του για λαχταριστό κρέας κρύβεται σε μία λέξη


ΣΥΝΤΑΓΕΣΝΕΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
8:02
10/02/2019
4
loading

Αναζητώντας την τελειότητα στο μπάρμπεκιου για ακόμα πιο νόστιμα κρεατικά, ο Τζέιμι Όλιβερ είναι διατεθειμένος να φτάσει πολύ μακριά.

Και να μοιραστεί φυσικά με όλους εμάς όσα η εμπειρία και το ψάξιμό του έχουν αποδώσει.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό του για λαχταριστό κρέας στα κάρβουνα; Όπως το λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος: «μαρινάδα, μαρινάδα, μαρινάδα!».

Όλοι ξέρουμε, μας λέει, τη φράση που αφορά στις μαρινάδες: «αφήστε τη για μερικές ώρες, ιδανικά για όλο το βράδυ». Αυτό ισχύει διπλά για το μπάρμπεκιου, αποκαλύπτει, για να σιγουρευτούμε πως οι γεύσεις δεν θα πνιγούν από τη θερμότητα και τον καπνό.

Μόνο που αυτή η μαρινάδα δεν φτάνει: «Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο να έχεις περίσσευμα από τη μαρινάδα, ώστε να τη βουρτσίζεις στο κρέας που ψήνεται κάθε 10 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο προστίθεται υγρασία, αιχμαλωτίζεται η καπνιστή γεύση και καραμελώνεται ελαφρώς το κρέας όσο ετοιμάζεται»…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
  1. avatar παπατρεχας

    Προς "ΠΡΟΔΟΤΗΣ" και "Να μας πει"
    Τιποτε θετικο εχετε να σχολιασετε;Αν εχετε καποια καλυτερη μεθοδο γραψτε την και αφηστε τα μηδενιστικα σχολια που δεν προσφερουν τιποτε.

  2. avatar Ανθρωπιστης Αλληλεγγυος

    Παντος σε προηγουμενο αρθρο σας ο Ολιβερ ειχε παραδεχτει οτι ειναι ασχετος με το ψησιμο τωρα ειναι ειδικος;
    Νομιζω οτι για καρβουνα... το αλατοπιπερο ( περι ορεξεως βεβαια...) ειναι αρκετο.
    Τα υπολοιπα ειναι σαν να βαζεις κοκα κολα στο ουισκι.

  3. avatar Να μας πει

    Λιγα πραμματα απο τη συνεργασια του με τα μακ ντοναλτς .αντε με τον καθε [...] εδω μεσα .ολοι τηλεμαγειροι του βολου .το β με κ .

  4. avatar ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Ανακάλυψε τον τροχό...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει