Υλικά για 4-6 άτομα

  • 2 κούπες κρέμα γάλακτος
  • 1 κούπα χλιαρό γάλα
  • 100 γραμμάρια μέλι
  • 1 βανίλια σε σκόνη
  • 1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα λεκανάκι αδειάζετε το χλιαρό γάλα.
Βήμα 2
Διαλύετε σε αυτό τη βανίλια και ανακατεύετε.
Βήμα 3
Προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί τελείως.
Βήμα 4
Ρίχνετε στο μπολ την κρέμα γάλακτος μαζί με τα καρύδια και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
Βήμα 5
Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετείτε το μείγμα στην κατάψυξη για μια ώρα προτού το ρίξετε στην παγωτομηχανή.
Βήμα 6
Αδειάζετε το μείγμα στην παγωτομηχανή και φτιάχνετε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.
Βήμα 7
Αφού παρασκευαστεί το παγωτό, το αδειάζετε σε ένα αεροστεγές δοχείο και το τοποθετείτε στην κατάψυξη  για 6-8 ώρες.

 

TAGS