Έγινε η λοταρία αποδείξεων, πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Η λίστα με τους τυχερούς λαχνούς


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18:26
28/03/2019
Έγινε η λοταρία αποδείξεων, πώς θα δείτε αν κερδίσατε
4
loading

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η λοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ και αναδείχθηκαν οι 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Η κλήρωση αφορά τις δαπάνες του Φεβρουαρίου που έγιναν μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ' αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Δείτε εδώ αν έχετε κερδίσει. Είναι απαραίτητοι οι κωδικοί για σύνδεση στο taxisnet.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
  1. avatar ARHSΤΑΡΧΟΣ

    NA ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

  2. avatar Βρε ΟΥΣΤ

    ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ

  3. avatar Senior

    Ανάθεμά κι αν έχει κερδίζει ποτέ κανένας

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει