Νεφελούδης: Εμμονική ιδεοληψία του ΔΝΤ στα εργασιακά

Τα τρία θέματα που τίθενται, σύμφωνα με τον γραμματέα του υπουργείου Εργασίας


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΗ
14:57
18/11/2016
Νεφελούδης: Εμμονική ιδεοληψία του ΔΝΤ στα εργασιακά
2
loading

Για εμμονική ιδεοληψία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης στα εργασιακά έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο ο γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, μιλώντας στον Real FM.

«Το ΔΝΤ έχει μία εμμονική ιδεοληψία σε ότι αφορά τρία θέματα. Δεν θέλει ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, δεν λέει σαφώς τι θέλει για τις ομαδικές απολύσεις και έχει θέσει θέμα σε ότι αφορά τον συνδικαλιστικό νόμο για το λοκ άουτ. Να είμαστε πολύ σαφείς. Εκείνο που λέμε εμείς είναι ότι έχουμε σύμμαχό μας την πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Νεφελούδης.

«Όταν λέω για εμμονική ιδεοληψία δεν λέω από άλλη πλευρά ιδεολογική, αλλά μεταφέρω τα πράγματα της ζωής της ίδιας. Όταν έχουμε την εφαρμογή αυτών των πολιτικών τόσα χρόνια που έγιναν στο όνομα της ανταγωνιστικότητας, της ενίσχυσής της και της οικονομίας και των επιχειρήσεων, βλέπουμε εδώ μία πλήρη αποδιάρθρωση στον χώρο της εργασίας, όχι μόνο της αγοράς εργασίας και πολλών επιχειρήσεων», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο ζήτημα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης ο γραμματέας του υπουργείου Εργασίας τόνισε: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ελλείμματος, τα έχουμε καλύψει όλα με βάση και τις διαδικασίες χρηματοδότησης που έχουμε εμείς».

Και σημείωσε: «Έχουμε μία διεύρυνση των εσόδων του κράτους, κινούμαστε με θετικό πρόσημο τους τελευταίους μήνες και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εισόδημα αναδιανομής».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Serapis

    Εμμονική είναι η ΑΕΡΓΙΑ του συντροφοφασίστα μισθοφ\'ορου που την έχει τρόπο ζωής ώστε να τον πληρώνουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ χωρίς να εργάζεται.

  2. avatar βρυκολακα

    κοιταξου στον καθρεπτη οταν μιλας για εμμονες

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει