Στις κρίσιμες ημερομηνίες πληρωμών αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega η δικηγόρος, Σουζάνα Κλημεντίδη, η δικηγόρος και εργατολόγος, Ματίνα Τριανταφύλλη και ο φοροτεχνικός, Μιχάλης Αντωνόπουλος.

Ειδικότερα, εντός Ιανουαρίου θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων για όσους ήταν σε αναστολή το Δεκέμβριο, ενώ θα γίνουν και οι πληρωμές για τις παρατάσεις ανεργίας για όσους λήγουν 11ο και 12ο.

Επίσης εντός του μήνα, θα γίνουν οι δηλώσεις των αναστολών του Ιανουαρίου από 19-31/1.

Αναφορικά με τα αναδρομικά των κληρονόμων, η πληρωμή θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου για τις οριστικές αιτήσεις, ενώ για αυτές που εκκρεμούν, η πληρωμή θα γίνει στις 10 Μαρτίου. Για τους κληρονόμους με διαθήκη, η πληρωμή θα γίνει στις 12 Απριλίου.

Σχετικά με το επίδομα επιστημόνων, η πληρωμή θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Το επίδομα αφορά γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, οδοντιάτρους, συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, λογιστές, οικονομολόγους, γεωτεχνικούς.

Όσον αφορά το επίδομα τέκνων, οι αιτήσεις θα γίνουν το Μάρτιο με την πρώτη διμηνιαία δόση να καταβάλλεται στις 31/3.

Για το επίδομα θέρμανσης, η πληρωμή θα γίνει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και αφορά αγορές που έγιναν έως 31/12. Το ποσό που θα καταβληθεί θα κυμανθεί από 80 έως 650 ευρώ.