Ο κορυφαίος θεσμός της STATBANK, Diamonds of the Greek Economy, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ξεχωρίζει και επιβραβεύει την Power Health ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρίες του επιχειρηματικού κόσμου.

Η εντυπωσιακή διοργάνωση έγινε στο Radisson Blu Park Hotel Athens στις 22 Μαΐου, σε μια κατάμεστη αίθουσα από 450 επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη.

Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρία φυσικών προϊόντων υγείας, τιμήθηκε με τη διάκριση επιχειρηματικής αριστείας «Most Admired Company», στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις όταν θέλουν, μπορούν.

Το βραβείο παρέλαβε φανερά συγκινημένη η κα Λιλή Περγαντά, πρόεδρος και δ/νουσα σύμβουλος της εταιρείας λέγοντας ότι αυτό το διαμάντι είναι 70 καρατίων, όσα είναι και τα μέλη της οικογένειας της Power Health.

Αυτή η σημαντική διάκριση, έρχεται μετά από αξιολόγηση των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων, σύμφωνα με δέκα οικονομικά κριτήρια. Και είναι τα εξαιρετικά οικονομικά νούμερα, η εξωστρέφεια και η πελατοκεντρική προσέγγιση που έκαναν την Power Health να ξεχωρίσει για μια ακόμη χρονιά.