Συμμετοχή της Πειραιώς Real Estate στην 21η Prodexpo

Το Συνέδριο για την Ανάπτυξη και Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
19:11
22/10/2020
Συμμετοχή της Πειραιώς Real Estate στην 21η Prodexpo
9
loading

Στην 21η Prodexpo, το Συνέδριο για την Ανάπτυξη και Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, συμμετείχε ο Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και  Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate.

Ο κ. Κορμάς έλαβε μέρος σε συζήτηση με θέμα την επόμενη ημέρα των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων (ΜΕΔ) και των ακινήτων των τραπεζών, τις αλλαγές στην αγορά ακινήτων και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται σε θεσμικό επίπεδο.

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η ενσωμάτωση AI (artificial intelligence) τεχνολογιών, το πέρασμα από τα Big Data στα Smart Data, αποτελούν τις προκλήσεις που θα κρίνουν όχι μόνο το αύριο, αλλά και το σήμερα κάθε εταιρείας και οργανισμού και η αγορά ακινήτων δεν αποτελεί εξαίρεση», επισήμανε ο κ. Κορμάς και πρόσθεσε ότι η Πειραιώς Real Estate επενδύει διαρκώς σε αυτή τη γνώση, αναπτύσσοντας ψηφιακές υποδομές και διαδικασίες που ενισχύουν τόσο τη λειτουργία της, όσο και την εμπειρία που παρέχει σε δυνητικούς αγοραστές ακινήτων.

Αναφερόμενος στην πανδημία, ο κ. Κορμάς σημείωσε ότι λειτούργησε ως επιταχυντής που φέρνει το μέλλον πιο κοντά στο σήμερα, μετασχηματίζοντας την αγορά ακινήτων. «Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, παρατηρούμε μια αύξηση στις τιμές των βιοκλιματικών κτιρίων. Εταιρείες, ιδιώτες, αλλά και επενδυτές βλέπουν σε αυτά, τα ελάχιστα σήμερα, ακίνητα, πλεονεκτήματα που μέχρι πρότινος δεν ήταν και τόσο ορατά. Τα συστήματα αερισμού που διαθέτουν, η ενεργειακή εξοικονόμηση που παρέχουν, αλλά και η αισθητική αναβάθμιση που επιφέρουν σε ολόκληρη την πόλη είναι χαρακτηριστικά που πλέον μπορούν όλοι να αναγνωρίσουν και να εκτιμήσουν. Εμείς έχουμε ήδη περάσει σε αυτή τη νέα εποχή. Δεν είχαμε προβλέψει φυσικά την πανδημία, είχαμε δει όμως την ανάγκη για αειφορία, για ανάπτυξη που θα έχει στον πυρήνα της το Περιβάλλον, την ποιότητα της ζωής», τόνισε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar [……..]

  Κε Μεγάλου σου [........] η [.........] Σου

 2. avatar […] τραπεζίτες

  Δημοσιογράφοι και τράπεζες δουλεύετε τον κοσμακη

 3. avatar Φτου σας να μη σας ματιασω

  Ρε δε ντρέπεστε καθόλου ! Τομάρια !

 4. avatar ΔΔΣ

  Ρε δημοσιεύστε τα σχόλια του κόσμου. Πολύ δημοκρατικό site είστε. Πλακάκια τα έχετε κάνει με τη Πειραιώς που είναι η χειρότερη τράπεζα

 5. avatar Να μην […]

  Για ένα σίγουρο μέλλον στα σκαλάκια του ΟΑΕΔ!

 6. avatar Πολίτης 1

  Τράπεζα Πειραιώς??? Αλάργααααα! [...]

 7. avatar Ενημερωθείτε

  Γιατί δε δημοσιεύονται ρε nb? Μπα και τα παίρνεις?

 8. avatar Βιλλ

  Η ντροπή της εργοδοσίας

  1. avatar Gi go

   Χειρότεροι δεν υπάρχουν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει