Τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ για τις αιτήσεις που έχουν εγκριθεί για το επίδομα ενοικίου

Έχουν υποβληθεί 246.379 αιτήσεις μέχρι νωρίς το πρωί της Πέμπτης


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14:52
21/03/2019
Τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ για τις αιτήσεις που έχουν εγκριθεί για το επίδομα ενοικίου
2
loading

Συνολικά 104.511 αιτήσεις (σύνολο δικαιούχων 277.983) έχουν ήδη εγκριθεί για τη χορήγηση του επιδόματος ενοικίου, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Με βάση τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ, μέχρι σήμερα νωρίς το πρωί, έχουν υποβληθεί 246.379 αιτήσεις, από τις οποίες 104.511 εγκρίθηκαν, 16.946 απορρίφθηκαν, 27.308 ακυρώθηκαν και 96.296 είναι σε αναμονή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar tboni2

  Ψεύτες απατεώνες. Μόνο αλβανοπακιστανους θα το παρουν

  1. avatar Skot

   Αυτό το έχω ακούσει να το λένε πολλοί και δεν ισχύει...Εμένα η αίτησή μου εγκρίθηκε και είμαι ιδιωτική υπάλληλος, παίρνω τον βασικό μισθό, πληρώνοντας νοίκι, ρεύμα και Internet, χωρίς να έχω άλλου είδους έσοδα. Να σημειωθεί ότι ήδη επωφελούμαι από το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ, και επίσης 2 χρόνια συνεχόμενα έχω λάβει και το Κοινωνικό Μέρισμα. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν χιλιάδες άλλοι πολίτες που ζουν με αυτό το τρόπο και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην δικαιούνται το επίδομα ενοικίου. Οπότε ΟΧΙ, δεν το παίρνουν μόνο οι μετανάστες, το παίρνει χιλιάδες κόσμος και μπορεί να μην είναι μεγάλο το βοήθημα, είναι όμως σίγουρα κάτι.
   Λοιπόν ας είμαστε ρεαλιστές και δίκαιοι, όσο και να μην είναι κάποιοι ευχαριστημένοι με τη κυβέρνηση, πρέπει τουλάχιστον να αναγνωρίσουν ότι τα επιδόματα δίνονται κανονικά και να μη ξεχνάμε ότι μετά από πολλά χρόνια έγιναν αυξήσεις ΚΑΙ στους μισθούς. Ας προσέχουμε ποιους ονομάζουμε ψεύτες και απατεώνες...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει