Με βάση το ICAP Rating Score η Nef Nef εντάχθηκε στην κοινότητα «Strongest Companies In Greece».

Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδας δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.

Η διάκριση αυτή συμπίπτει με την επέτειο των 50 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας.

Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating score) της ICAP Group.

Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδας ως εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Oι Διευθύνοντες της εταιρείας κ.κ. Αλέξανδρος και Κωνσταντίνος Κλειδέρης δήλωσαν ότι: «H πολύ σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί μια δικαίωση των προσπαθειών μας. Το γεγονός αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία διότι έγινε στην επέτειο των 50 χρόνων μας. Οι βασικές αξίες που καθιέρωσαν τη Nef Nef ως μία κορυφαία εταιρία στο χώρο της είναι η άριστη σχέση τιμής και ποιότητας, η προτεραιότητα που δίνεται στην εξυπηρέτηση πελατών, ο σεβασμός στο ανθρώπινο δυναμικό της και το κοινωνικό σύνολο αλλά και η διαρκής βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και αξιοποίησης της Τεχνολογίας. Με αυτές τις αρχές πορευτήκαμε και έτσι θα συνεχίζουμε να πορευόμαστε στο μέλλον».

Ποια είναι η NEF NEF
Η Nef Nef είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 1961 από το Δημοσθένη Κλειδέρη και από το 2002 λειτουργεί ως Α.Ε με μετόχους τη δεύτερη γενιά της οικογένειας, τους κ.κ. Αλέξανδρο και Κωνσταντίνο Κλειδέρη.

Τα προϊόντα Nef Nef καλύπτουν κάθε ανάγκη για το σπίτι: Το υπνοδωμάτιο με σεντόνια, παπλωματοθήκες, παπλώματα, κουβρ-λι, μαξιλάρια, επιστρώματα και χαλάκια. Το μπάνιο με πετσέτες, μπουρνούζια, πατάκια, κουρτίνες και αξεσουάρ.

Το σαλόνι με τραπεζομάντηλα, ριχτάρια και χαλάκια. Την κουζίνα με τραπεζομάντηλα, ποτηρόπανα, ποδιές και χαλάκια.

Τα προϊόντα αυτά μπορεί κανείς να τα βρει σε επιλεγμένα καταστήματα Λευκών Ειδών, corners και shop in shop στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το 2004, σε συνεργασία με την Adidas δημιούργησε τη σειρά πετσετών και μπουρνουζιών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας «Athens 2004».

To 2006, με την εδραίωση του Brand Nef Nef Homeware, συνεργάζεται με επώνυμα brands του εξωτερικού και από το 2008 τα προϊόντα της παρουσιάζονται και με το μοντέλο shop in shop.

Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα Επαγγελματικού Ιματισμού και Ιδιωτικής Ετικέτας (Private Label) με σημαντικούς πελάτες. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες υπερσύχρονες εγκαταστάσεις (γραφεία, showroom, εργαστήρια παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου και αποθηκευτικούς χώρους) στη βιομηχανική ζώνη Αχαρνών.