Τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του νοσοκομείου Αγία Όλγα, στο οποίο αναφέρεται με τα θερμότερα λόγια, εκφράζει αναγνώστης, εξαίροντας μεταξύ άλλων τους γιατρούς που, όπως λέει, τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη.

Στο σχόλιό του ο αναγνώστης αναφέρει:

«Νοιώθω την ανάγκη μέσω του blog σας να ευχαριστήσω το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου Αγία Όλγα στην Ν. Ιωνία.

Ειδικότερα το νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής κλινικής στην οποία νοσηλεύτηκα για τον επαγγελματισμό τους, την ευγένειά τους και την ψυχολογική στήριξη που έδιναν στους νοσηλευόμενους κάνοντάς τους έτσι έστω και για λίγο να ξεχνούν την ασθένειά τους. Από την προϊσταμένη που καθημερινά διέρχεται τους θαλάμους για μια ζεστή καλημέρα μέχρι τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες και φυσικά τους γιατρούς.

Το νοσοκομείο είναι υπόδειγμα καθαριότητας από την είσοδο μέχρι τα χειρουργεία και τους θαλάμους με τα συνεργείο καθαρισμού να δίνει προσοχή και στην τελευταία λεπτομέρεια. Σημειωτέον ότι το νοσοκομείο είναι βρεσκοβαμμένο και μάλιστα με τη συνδρομή και προσωπική εργασία των εργαζομένων.

Τέλος οφείλω να εξάρω τους γιατρούς για την επιστημοσύνη τους φυσικά αλλά και για την ηθική τους, τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη.

Χαρακτηριστικό περιστατικό η συνομιλία μου με άλλον ασθενή ο οποίος λίγο συνομωτικά με πλησίασε και με ρώτησε αν είχα δώσει “φακελάκι” και όταν του απάντησα ΑΡΝΗΤΙΚΑ – είχε άλλον γιατρό από τον δικό μου- μου δήλωσε ότι ούτε και σε αυτόν είχαν ζητήσει με οποιονδήποτε τρόπο “φακελάκι”. Φυσικά το γεγονός αυτό μας δημιούργησε απορία και ευχάριστη έκπληξη.

Ιδιαιτέρα θέλω να ευχαριστήσω τον Χειρούργο Ορθοπεδικό Λέκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Διευθυντή της καρδιολογικής.

Τέλος και πάλι τα συγχαρητήρια μου στην Διοίκηση και στο σύνολο των εργαζομένων στο εν λόγω Νοσοκομείο, διότι την εποχή της γενικής προς τους θεσμούς απαξίωσης που διάγουμε, αυτοί αποτελούν μια φωτεινή ελπίδα.

Μετά Τιμής
Ζ.Χ.»