Μία τραυματισμένη χελώνα καρέτα – καρέτα βγήκε σε παραλία της Φθιώτιδας. Η θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε στην περιοχή της Άγιας Μαρίνας, μπροστά από ένα καφέ.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τραυματισμένο ερπετό προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον του κόσμου που ήταν εκεί, ενώ αρκετοί προσπάθησαν να το βοηθήσουν.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, έφερε τραύμα στο κεφάλι και συμπεριφερόταν λες και ζητούσε βοήθεια, καθώς κάποιες στιγμές απομακρυνόταν από τον κόσμο και κάποιες επέστρεφε σε αυτόν.

Γρήγορα στο σημείο έφτασαν στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας, όπου διαπίστωσαν την κατάσταση της χελώνας και την ανάγκη κτηνιατρικής φροντίδας.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Λιμενικού η χελώνα είχε φάει αγκίστρι και πιθανότητα το τραύμα στο κεφάλι ήταν από κουπί ή άλλο ανθρώπινο εργαλείο.

Με ανοιχτό όχημα του Λιμενικού μεταφέρθηκε στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, από όπου θα σταλεί στο Σύλλογο για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας «Αρχέλων» στη Γλυφάδα.

Θυμίζουμε ότι μία ακόμη τραυματισμένη καρέτα – καρέτα είχε βγει μέσα στον Ιούλιο σε παραλία του Δήμου Στυλίδας και συγκεκριμένα στον Αι- Γιάννη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.