Ο δήμαρχος Γρεβενών επικήρυξε αυτούς που πετάνε φόλες

Προσφέρει 2.000 ευρώ για τον εντοπισμό των ασυνείδητων που σκότωσαν δέκα ζώα


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
23:46
22/01/2014
Ο δήμαρχος Γρεβενών επικήρυξε αυτούς που πετάνε φόλες
3
loading

Τους ασυνείδητους που πετάνε φόλες αποφάσισε να επικηρύξει ο δήμαρχος Γρεβενών, μετά το θάνατο δέκα αδέσποτων σκυλιών.

Μετά το θάνατο των σκύλων από τις φόλες, η φιλοζωική εταιρεία της περιοχής κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων. Παράλληλα, ο δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης προσφέρει 2.000 ευρώ σε όποιον αναφέρει στις Αρχές τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους τέτοιων πράξεων.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κουπτσίδης χαρακτηρίζει αποτρόπαια την πράξη αυτή, κάνει λόγο για βάναυση προσβολή ολόκληρης της κοινωνίας των Γρεβενών και υπογραμμίζει ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για τα αδέσποτα.

«Ο δήμος ως φορέας δεν μπορεί να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια όπως αυτή της επικήρυξης. Έτσι, αποφάσισε να το κάνει αυτό ο ίδιος ο κ. Κουπτσίδης, με την ιδιότητα του πολίτη» διευκρινίζει στο ΑΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του δήμου, Ανδρέας Τόσκας.

Ο ίδιος τονίζει ότι η δημοτική αρχή διατηρεί άριστη συνεργασία με τη φιλοζωϊκή εταιρεία μετά και την κατασκευή και νομιμοποίηση του νέου καταφυγίου αδέσποτων ζώων και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποια από τα ζώα που θανατώθηκαν να ήταν ανάμεσα σε εκείνα που είχαν οδηγηθεί στο καταφύγιο, στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν και επανήλθαν στο φυσικό τους περιβάλλον.

«Έχουμε δεχτεί στο παρελθόν καταγγελίες από δημότες που ενοχλούνται από την παρουσία των αδέσποτων ζώων, ωστόσο δεν μπορούμε εμείς να συσχετίσουμε τις καταγγελίες με το πρόσφατο γεγονός» προσθέτει.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Gabriel

  και ήταν να πάω γρεβενά σήμερα αλλά άστο βλέπεις στον καπιταλισμό φιλελευθερισμό όπου σκοτώνουν και δεν σέβονται τίποτα εμάς θα κοιτάξουν δεν υπήρξαν αυτά τα πράγματα ποτέ στην σοβιετική ένωση σεβοντουσταν την ζωή όσο και να λένε τα δικά τους τα γνωστά παπαγαλάκια

  1. avatar Gabriel

   Μπομπ για την δολοφονία των αδέσποτων, δεν φταίει ο καπιταλισμός, όπως σου έχει μάθει ο τσομπάνης σου να παπαγαλίζεις, αλλά το βλαμμένο μυαλό κάποιων. Όπως και το ότι εσύ κατάντησες ένα τρολλ, δεν φτάιει ο καπιταλισμός, αλλά ο εαυτός σου...
   ΥΓ: Punk και κομμουνιστή καπιταλιστή, καταλάβατε αυτό που σας έλεγα νωρίτερα?

 2. avatar Gabriel

  Ωραίος ο δήμαρχος... Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι που να έκαναν το ίδιο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει