Με τροπολογία τα δίχτυα για τις μέδουσες και τις τσούχτρες

Θα τοποθετηθούν πλωτά φράγματα χωρίς πάκτωση στον πυθμένα


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
10:07
02/08/2017
Με τροπολογία τα δίχτυα για τις μέδουσες και τις τσούχτρες
3
loading

Με τροπολογία που προωθείται προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής αύριο Πέμπτη, θα επιτραπεί, κατ' εξαίρεση για φέτος, σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό (ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και μικρά καταλύματα) να τοποθετήσουν πλωτές εγκαταστάσεις και με τη συνδρομή ειδικών επιφανειακών διχτυών, να προστατέψουν τους λουόμενους από τις τσούχτρες.

Την τροπολογία επεξεργάστηκε ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και κατατέθηκε από τρεις βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την Ανώτατη Εκπαίδευση, προκειμένου αύριο να περάσει και από την ολομέλεια.

Οι βουλευτές Μαρία Θελερίτη, ο Γιώργος Τσόγκας και ο Γιώργος Ψυχογιός με τροπολογία που κατέθεσαν ζητούν να τοποθετηθούν προσωρινά «προστατευτικά δίχτυα (πλωτά φράγματα χωρίς πάκτωση στον πυθμένα), για την προστασία των λουομένων από μέδουσες».

Η ρύθμιση θα παρέχει το δικαίωμα στις επιχειρήσεις σε όλες τις τουριστικές και πολυσύχναστες ακτές του Κορινθιακού Κόλπου, να λαμβάνουν μέτρα προστασίας των πελατών τους!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar criskalts

  λακη, μωβ λεπτομέρειες έχει...
  μπας και...

 2. avatar nina77

  άστε να φύγει το καλοκαίρι και μετά πάρτε μέτρα ....

 3. avatar GEOGAL

  AΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ......ΘΕΟΙ........ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει