Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, οι ONIRAMA και η Τζένη Μπαλατσινού πρωταγωνιστούν στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola Hellas «Αποστολή Νερό», με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων μας σχετικά με το πολυτιμότερο αγαθό, το νερό!

Στα σουρεαλιστικά viral, η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται στην κουζίνα της και έχει ανοίξει τη βρύση του νεροχύτη στο maximum πλένοντας φρούτα και λαχανικά κάτω από το τρεχούμενο νερό, ακούγοντας ραδιόφωνο

Ξαφνικά, η φωνή του ραδιοφώνου της «μιλάει» λέγοντάς της ότι για να καθαρίσει τα φρούτα και τα λαχανικά, δεν χρειάζεται να έχει συνεχώς ανοιχτή τη βρύση αλλά μπορεί να τα πλύνει σε μία λεκάνη!

Στο άλλο video βλέπουμε τον Δημήτρη από τους ONIRAMA να κάνει μπάνιο έχοντας αφήσει το νερό να τρέχει από το ντους. Τότε, ανοίγει η πόρτα του μπάνιου, μπαίνει το υπόλοιπο group που του τραγουδάει: «Μια μέρα θα ‘δεις…νερό δεν θα έχει να λουστείς!», προτρέποντάς τον να μην σπαταλάει το νερό.

Στο τρίτο viral παρακολουθούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να «μιλάει» στο μαϊντανό και στα υπόλοιπα φυτά που έχει στον κήπο του. Στη συνέχεια ανοίγει τη βρύση και ένα εντυπωσιακό σύστημα ποτίσματος αρχίζει να ψεκάζει νερό στον κήπο. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος χαλαρώνει σε μία σεζ λονγκ, παρακολουθώντας το πότισμα. Ξαφνικά μία φωνή ακούγεται να τον προτρέπει να μην ποτίζουμε τον κήπο μας για πολλή ώρα.

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Αποστολή Νερό» μας προτρέπει να μάθουμε περισσότερα για το μοναδικό αυτό αγαθό, να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία του για τη ζωή στον πλανήτη, να ενημερωθούμε για πρακτικούς τρόπους περιορισμού της αλόγιστης κατανάλωσης και φυσικά να αλλάξουμε νοοτροπία σχετικά με την καθημερινή χρήση του.

Επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook http://www.facebook.com/apostolinero