Μετά την επιτυχία του της πρώτης διοργάνωσης του Loutraki Festival το 2015, παραμένει σταθερός στόχος των διοργανωτών να καθιερωθεί ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα πανελλαδικά.

To Loutraki Festival 2016 παρουσιάζεται στον Ιανό την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 12:30.

Το πρόγραμμα του 2016 διατηρεί το υψηλό του επίπεδο, με συνεργασίες και συμπράξεις σημαντικών και καταξιωμένων καλλιτεχνών, το Blues Festival, το Rock Festival, τα Tuesday’s Sunset και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής που αποτελούν θεματικές του Φεστιβάλ, αλλά και μια νέα προσπάθεια που ξεκινάει φέτος στη μαγευτική τοποθεσία του Σχοίνου, το Odyssia Festival. Μια καινούργια διοργάνωση χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής με εξαιρετικό line up. Παράλληλα στη διάρκεια του, θα φιλοξενηθεί μια κορυφαία αρχιτεκτονική έκθεση, ενώ δεν θα λείψουν και οι παρουσιάσεις συγγραφέων και άλλων καλλιτεχνών από το τοπικό δυναμικό.

Την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Στην παρουσίαση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, εκπρόσωποι των θεματικών φεστιβάλ, εκπρόσωποι των χορηγών και των χορηγών επικοινωνίας, ενώ δεν θα λείψουν και οι μουσικές εκπλήξεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.