Παρά την αυστηρή κριτική που έχουν ήδη δεχτεί από την οικογένεια της Έιμι Γουάινχαους, οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, που πρόκειται να προβληθεί στις αίθουσες το καλοκαίρι, έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο κλιπ με αδημοσίευτο μέχρι σήμερα υλικό.

Στην αποσπασματική σκηνή η Γουάινχαους, τραβάει εικόνες με μια ατομική βιντεοκάμερα την ώρα που συζητά με τον μάνατζέρ της για την ηχογράφηση των πρώτων δοκιμαστικών της.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η οικογένειά της είχε δηλώσει ότι δεν έχει καμία σχέση με το ντοκιμαντέρ ειδικά εφόσον δεν αντιμετωπίζει με σεβασμό ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού, όπως η περίπτωση της Έιμι. Ο πατέρας της μάλιστα Μιτς Γουάινχαους δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός ότι οι δημιουργοί έχουν πάρει συνέντευξη από τον πρώτο σύζυγό της τον Μπλέικ Φίλντερ Σιβιλ ο οποίος σύμφωνα με την οικογένεια ήταν αυτός που έσπρωξε την Έιμι στα ναρκωτικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.