Δύο όμορφες Αμερικανίδες ξεκινούν για το ταξίδι της ζωής τους στα πανέμορφα τοπία της Αργεντινής. Το ειδυλλιακό τους ταξίδι, θα πάρει ανεξήγητη τροπή, όταν η μια από τις δυο εξαφανιστεί…

Στο θρίλερ «…Και Ξαφνικά Σκοτάδι» πρωταγωνιστούν η Οντέτ Γιούστμαν (The Unborn, Cloverfield, Transformers) και η Άμπερ Χερντ (The Informers, Pineapple Express, Alpha Dog).

Η Έλι (Odette Yustman) και η Στέφανι (Amber Heard), δυο κοπέλες γύρω στα 20, απομακρύνονται από την βαρετή ομάδα με την οποία κάνουν διακοπές, για να ανακαλύψουν την Αργεντινή, με τα μαγικά της τοπία, και να ζήσουν στιγμές περιπέτειας και γέλιου. Καταφτάνουν στην κάποτε εύπορη πόλη της Αλεμάνα, όπου κάτω από το πολυτελές περιβάλλον, κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό.

Παρά τις φήμες για κοπέλες της περιοχής που έχουν εξαφανιστεί, οι δυο φίλες θα πάνε σε ένα τοπικό μπαρ, για να γιορτάσουν την τελευταία τους νύχτα και να ξεχάσει η Έλι τον πρόσφατο χωρισμό της. Την επόμενη μέρα οι δυο κοπέλες τσακώνονται και η Έλι εξαφανίζεται.

Ολομόναχη, σε μιαν άγνωστη χώρα, η Στέφανι διαισθάνεται αμέσως πως η καλύτερη φίλη της κινδυνεύει. Ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί και κυρίως ποιόν πρέπει να φοβάται; Η Στέφανι θα ακολουθήσει μια σειρά από δυσοίωνα στοιχεία, σε μια προσπάθεια να βρει την φίλη της. Ο χρόνος, όμως, τελειώνει και σύντομα το σκοτάδι θα πέσει…

Δείτε το trailer

Ηθοποιοί:
Άμπερ Χερντ, Οντέτ Γιούστμαν, Καρλ Ούρμπαν, Αντριάνα Μπαράτσα

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Μάρκος Έφρον
Σενάριο: Τζένιφερ Ντέργουϊνσον, Μάρκος Έφρον

Διάρκεια: 92’
Πρώτη Προβολή: 26 Μαΐου
Διανομή: Village