H τραγουδίστρια των Abba, Agnetha Faltskog, σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχθηκε ανοιχτά ότι «βλέπει» σύντομα μια επανένωση του διάσημου σουηδικού σχήματος.

Η Faltskog αποκάλυψε ότι δεν έχει συζητήσει ακόμα αυτό το ενδεχόμενο με τα υπόλοιπα πρώην μέλη των Abba (Björn Ulvaeus, Benny Andersson και Anni-Frid Prinzessin Reuss von Plauen), αλλά τόνισε πως επιθυμεί να βρεθεί ξανά μαζί τους και να συζητήσουν για το θέμα.

«Ένα reunion με αφορμή κάποια φιλανθρωπική εκδήλωση νομίζω ότι θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα προς εξέταση. Εμείς δεν θα επανενωνόμασταν ποτέ για μια τεράστια περιοδεία όπως εκείνες που πραγματοποιούν οι Rolling Stones και αρκετές ακόμα παλιές μπάντες. Όμως μπορώ να μας δώ ξανά όλους μαζί στο μέλλον. Είναι μόνο ένα συναίσθημα που έχω, ότι θα ήταν πολύ όμορφα να ήμασταν και πάλι μαζί, να μιλάμε για τα παλιά και να κάνουμε κάποια συναυλία», δήλωσε η τραγουδίστρια στο M Magazine.

H τελευταία ηχογράφηση των Abba έγινε το 1982 για ένα album το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αφού η μπάντα διαλύθηκε την αμέσως επόμενη χρονιά.

Πηγή: avopolis.gr