Τη δεύτερη πρόβα του για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision πραγματοποίησε σήμερα, 05/05, ο Victor Vernicos με το τραγούδι του «What They Say». Mε τη σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου, η παγκόσμια γλώσσα του συναισθήματος, η δύναμη του ελληνικού αλφαβήτου και η αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού αποτυπώθηκαν στη σκηνή της Eurovision. Ο 16χρονος Victor Vernicos, φορά κοστούμι σε γήινες αποχρώσεις από τον ενδυματολόγο Γιώργος Σεγρεδάκη.

Γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου θα κοσμούν το γύρω περιβάλλον του Victor πάνω στη σκηνή της Eurovision, ενώ, παράλληλα, θα φωτίζουν τον δρόμο που οδηγεί στον έναστρο ουρανό. Η πρόβα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και, πλέον, η ελληνική αποστολή μετρά αντίστροφα για τον Β’ Ημιτελικό, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ertnews.gr, αύριο, Σάββατο 06/05, φτάνουν στο Λίβερπουλ τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής και οι σχολιάστριες του φετινού διαγωνισμού, Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά, οι οποίες ξεκινούν από τη Δευτέρα συναντήσεις και προετοιμασίες για τη μετάδοση των δύο Ημιτελικών και του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2023.