«Σκεφτήκαμε να σας δώσουμε μια μικρή γεύση από το Wicked», δήλωσε η πρόεδρος της Universal Pictures, Ντόνα Λάνγκλεϊ στη σκηνή του CinemaCon.

Η παραγωγή της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του Μπρόντγουεϊ, σε σκηνοθεσία Τζον Μ. Τσυ με τις Αριάνα Γκράντε και Σίνθια Ερίβο στους αντίστοιχους ρόλους της Γκλίντα και Ελφάμπα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα. Τα πλάνα έδωσαν μία μικρή γεύση από τους βασικούς πρωταγωνιστές και λίγο περισσότερο εστίασαν στην Ελφάμπα και στην εκπαίδευση της από την Μαντάμ Μόριμπλ.

 «Το “Wicked” έχει να κάνει με την αλλαγή η οποία είναι απαραίτητη για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα», λέει ο Τσυ σε βίντεο. Υπόσχεται ότι η Γκράντε «θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα» και η Ερίβο «θα σας ραγίσει την καρδιά».

«Είναι γεννημένες για να παίξουν αυτούς τους ρόλους», δήλωσε η Λάνγκλεϊ για τις δύο πρωταγωνίστριες. Όπως αναφέρει το Deadline ο Τσυ φύτεψε 9 εκατομμύρια τουλίπες για να αποτυπώσει στην μεγάλη οθόνη την ομορφιά της Emerald City χωρίς την χρήση οπτικών εφέ.

Το Wicked» σε σενάριο του Γουίνι Χόλτσμαν και του βραβευμένου με Όσκαρ συνθέτη και στιχουργού Στίβεν Σβαρτς θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη σε δύο μέρη, με το πρώτο να φτάνει στις 27 Νοεμβρίου 2024 και το δεύτερο στις 25 Δεκεμβρίου 2025.