Ένας παππούς στη Βρετανία έχει αποκτήσει θαυμαστές μέχρι και την Ινδία, από όπου έφυγε πριν από δύο δεκαετίες, με το βίντεο κλιπ για τη ζωή του ως οδηγός λεωφορείου στα Δυτικά Μίντλαντς. Το τραγούδι με τον τίτλο «Οδηγός λεωφορείου» περιλαμβάνει τον Ranjit Singh Veer, με το λευκό του μούσι, το τουρμπάνι του και το κίτρινο γιλέκο του.

Στο βίντεο κλιπ, ο 59χρονος περπατά στους δρόμους και χορεύει σε έναν χώρο στάθμευσης λεωφορείων. Το βίντεο αναρτήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στο YouTube, χωρίς να προκαλέσει αρχικά χαμό. Όμως τα views του εκτοξεύτηκαν όταν το BBC έπαιξε ένα κομμάτι του τραγουδιού του την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τους New York Times.

«Είμαι έκπληκτος από την αντίδραση, δεν περίμενα ποτέ να γίνω viral», είπε ο ίδιος αυτή την εβδομάδα, μιλώντας στη γλώσσα του Punjabi μέσω ενός διερμηνέα, του γιου του, Hardeep Singh. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη χαρούμενη φύση του τραγουδιού καθώς και τα μηνύματά του».

Οι στίχοι, στη γλώσσα Punjabi με αγγλικούς υπότιτλους, μιλά για τη συναδελφικότητα των οδηγών από διαφορετικά θρησκευτικά υπόβαθρα.

«Με τα ειλικρινή εργατικά μας χέρια», τραγουδά με τα χέρια του ανοιχτά, «οδηγούμε τα λεωφορεία. Με τη χάρη του Θεού μας, οδηγούμε τα λεωφορεία με τις διαφορετικές μας πίστες».

Στο βίντεο ο Singh χορεύει bhangra, έναν παραδοσιακό Punjabi χορό, μαζί με άλλους οδηγούς στον χώρο στάθμευσης λεωφορείων.