Μια ιδιαίτερη εμφάνιση έκανε ο Άρης Σερβετάλης την οποία μάλιστα κατέγραψε σε βίντεο. Ο ηθοποιός, καταγράφηκε σε βίντεο να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και να φοράει εφαρμοστό ριγέ κολάν και μαύρο σακάκι ενώ στηρίζεται σε πατερίτσες.

Το συγκεκριμένο βίντεο, ο Άρης Σερβετάλης το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagramκαι πρόκειται για ένα promo για τις ανάγκες της νέας του παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστήσει τη φετινή θεατρική χρονιά με τη σύζυγό του Έφη Μπίρμπα.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Ο Άρης Σερβετάλης υπό την καθοδήγηση της συζύγου του Έφης Μπίρμπα μας ξεναγεί στον κόσμο του Γελοίου του Ντοστογέφσκι οδηγώντας μας στα μύχια των σκέψεών του, μεταξύ πραγματικού και φανταστικού, αλήθειας και ψευδαίσθησης, ορατού και αόρατου, κωμικού και τραγικού, γελοιότητας και σαλότητας.

Η παράσταση αποπειράται να διερευνήσει τ’ αδιέξοδα της ανθρώπινης φύσης της οποίας τα υλικά είναι ίδια με αυτά των ονείρων. Με το πιο αισιόδοξο και διορατικό κείμενο του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, «Το Όνειρο ενός Γελοίου» καταπιάνονται αυτή τη φορά η Έφη Μπίρμπα και ο Άρης Σερβετάλης.