Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ένας μεγάλος ερμηνευτής, που συγκινεί όλες τις γενιές, αποθεώθηκε στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (25/7), στο «Σίτυ Γκάρντεν», στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, ερμήνευσε «διαμάντια» από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και άλλα αγαπημένα του τραγούδια του, σε μια βραδιά υπό τον τίτλο «Η δική μας διαδρομή».

Μεγαλύτεροι, έφηβοι αλλά και μικρά παιδιά τραγούδησαν μαζί του σε μια αξέχαστη συναυλία για όλα αυτά που αγαπούν, διεκδικούν και «φοβούνται».

Ο μεγάλος ερμηνευτής μίλησε στο δελτίο του Οpen λίγο πριν ανέβει στην σκηνή.

«Έχω ηχογραφήσει περίπου 1300 τραγούδια. Ακολουθώ στη ροή της συναυλίας το συναίσθημα και λέω την κάθε στιγμή το κατάλληλο τραγούδι» λέει.

«Ο πολιτισμός είναι ο πρώτος εχθρός της βίας. Το οικονομικό θέμα είναι φυλακή και πολύ άγρια μάλιστα. 150 οικογένειες σε όλον τον κόσμο βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης» τονίζει.

«Συγκινούμαι όταν βλέπω τον παππού ή την γιαγιά με το εγγόνι και μαζί ο γιος ή η κόρη. Έχω τραγουδήσει πολλούς ποιητές και αυτό με κάνει κατά κάποιον τρόπο διαχρονικό» δηλώνει για τις συναυλίες του.