Το Hulu ετοίμασε μία σειρά για την πολυτάραχη ζωή του Μάικ Τάισον, δημοσιεύοντας το σχετικό τρέιλερ, με τον Τρεβάντε Ρόουντς (σ.σ. γνωστός από το βραβευμένο με Όσκαρ Moonlight), να υποδύεται τον θρυλικό πυγμάχο.

Το “MIKE” όπως είναι απλουστευμένος ο τίτλος της σειράς, θα εξερευνήσει τα κυριολεκτικά και μεταφορικά χτυπήματα που έχει δεχθεί στη ζωή του, αλλά και έχει προκαλέσει στους άλλους. Η ιστορία αυτής της μίνι σειράς θα ακολουθήσει την ζώη του Tyson τόσο εντός όσο και εκτός των ring, από την προβληματική παιδική του ηλικία μέχρι τη μακρά λίστα ποινικών αδικημάτων, η οποία τον έφερε ουκ ολίγες φορές ενώπιον της δικαιοσύνης και εν τέλει, στη φυλακή.

Δείτε το trailer:

Μαζί με τον Rhodes παίζουν οι: Laura Harrier, Russell Hornsby. Li Eubanks και ο Harvey Keitel στο ρόλο του προπονητή του Cus D’Amato.

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Steven Rogers, με την Karin Gist ως showrunner και την δημιουργική ομάδα του «Ι, Tonya» επίσης πίσω από τις κάμερες. To MIKE θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Σύμφωνα με τους συντελεστές η σειρά θα ρίξει φως στη σχέση του με την Givens, η οποία αργότερα τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία, καθώς και την περιβόητη στιγμή που δάγκωσε το αυτή του αντιπάλου του Evander Holyfield, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα το 1997. Ακόμη, θα ρίξει φως και στα πιο σκοτεινά σημεία της ταραχώδους ζωής του, όπως την καταδίκη του για το βιασμό εντός 18χρονου μοντέλου, ονόματι Desiree Washington το 1992. Ο Tyson είχε κριθεί ένοχος από έναν δικαστή στην Ιντιάνα και εξέτισε ποινή φυλάκισης 10 χρόνια με άλλα τέσσερα σε αναστολή.

Όντας 56 ετών πλέον υποστηρίζει ότι η πράξη ήταν συναινετική. Κρέμασε τα γάντια του επίσημα το 2005 αλλά ξαναμπήκε στο ρινγκ το 2020 για έναν αγώνα με τον Roy Jones Jr.

Το MIKE θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου.