Ο Ιούλιος έχει φτάσει στα μέσα του και οι θερμοκρασίες χτυπούν… κόκκινο κάνοντας τους πάντες να καίγονται. Το ίδιο όμως συναίσθημα νιώθουν και οι λάτρεις των σειρών αφού τη φετινή χρονιά υπάρχει μία πανδαισία σειρών οι οποίες θα κρατήσουν απασχολημένους τους τηλεθεατές τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο. Μια από τις σειρές που δεν λείπουν από αυτήν την πανδαισία είναι το «The Boys», μια σειρά που όσοι την παρακολουθούν γνωρίζουν ήδη πως δεν ακολουθεί τους «κανόνες» των υπερηρωικών σειρών.

Η 3η σεζόν της σειράς «The Boys» συνεχίζει να επικεντρώνεται στην προσπάθεια της ομάδας να βρει τρόπο προκειμένου να καταφέρει να σκοτώσει τον Homelander και όπως φαίνεται τα μέλη της ομάδας είναι διατεθειμένα να κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν.

Στη νέα σεζόν, οι τηλεθεατές από τη μια βλέπουν πως η χρήση του προσωρινού ορού V δίνει μία προσωρινή ενίσχυση στο γκρουπ για να αντιμετωπίσουν τους σούπερ ήρωες και από την άλλη η αναζήτηση ενός κρυφού «όπλου», του Soldier Boy (Jensen Ackles), ενός πανίσχυρου σούπερ ήρωα αρχίζουν και δημιουργούν δυο στρατόπεδα – ίσως και τρία – μέσα στην ομάδα των Boys.

Η επιλογή του ηθοποιού Jensen Ackles για τον ρόλο του Soldier Boy θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εξαιρετική παρόλο που δεν είχε πολλές σκηνές στα πρώτα επεισόδια, γεγονός που δεν του επέτρεψε να αναπτύξει σε βάθος τον χαρακτήρα που υποδύεται και μέσω των flashbacks αλλά και μέσα από τις αφηγήσεις του ίδιου και των υπολοίπων χαρακτήρων που τον γνώριζαν στο παρελθόν.

Για ακόμη μία φορά, μέσα από την ιστορία του Soldier Boy, φαίνεται η απομυθοποίηση του ήρωα της Αμερικής πριν τον Homelander επιβεβαιώνοντας την φράση: «Ποτέ μην γνωρίσετε τους ήρωες σας» κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχαν ευχηθεί οι χαρακτήρες της σειράς πριν τον γνωρίσουν.

Η νέα σεζόν της σειράς κρύβει πολλές εκπλήξεις και σίγουρα συμπεριέλαβε στοιχεία τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα φανταζόταν κάποιος ότι θα τα έβλεπε σε σουπερηρωική σειρά. Όργια, σούπερ ήρωας να μπαίνει μέσα σε ένα πέος αλλά και τον Deep να κάνει σεξ με ένα χταπόδι, είναι από τα λίγα στοιχεία που κάνουν αυτή την σειρά να ξεχωρίζει απ’ όλες τις άλλες του είδους και δικαίως καθώς και από σκηνοθετική αλλά και σεναριογραφική πλευρά αυτές οι στιγμές δεν απογοήτευσαν.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Η 3η σεζόν του The Boys αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα από τον κόσμο της Marvel με την σειρά να συνεχίζει να πειραματίζεται και να τεστάρει τα όρια του κοινού, με τον Homelander να παραδίδει μαθήματα τρέλας και κακίας. Η σειρά έδωσε περισσότερο βάθος σε χαρακτήρες όπως ο Frenchie, o Butcher και η Kimiko ενώ συνέχισε να κάνει αναφορές και σε σοβαρά θέματα όπως το BLM, Antifa και σεξισμό. Η 3η σεζόν τα είχε όλα και δικαίως ανανεώθηκε για 4η σεζόν.