Ακριβώς στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης (10/05) ξεκίνησε ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα στην 15η θέση, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together». 

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος βρίσκεται στον σχολιασμό της Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, η παραγωγή κατάφερε να ξεπεράσει κάποια τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν και το βίντεο της έναρξης του 66ου διαγωνισμού της Eurovision 2022 στο Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας ήταν εντυπωσιακό.

Το κοινό αποθέωσε την Ουκρανία

Mε το «Stefania» και την Kalush Orchestra, τα μέλη της οποίας έρχονται κατευθείαν από τα μέτωπα του πολέμου συμμετείχε η Ουκρανία στον Α’ ημιτελικό της Eurovision. Στο τέλος της ερμηνείας, τα χειροκροτήματα έκαναν το Pala Olimpico να τρανταχτεί. Οι Kalush Orchestra με το Stefania συνδέθηκαν όλο αυτόν τον καιρό ως το τραγούδι που έδινε παρηγοριά στους Ουκρανούς για τα δεινά που περνά η χώρα λόγω του πολέμου.

Το twitter δεν έχει βγάλει ακόμα νικητή

Από τα πρώτα λεπτά της Eurovision οι χρήστες του twitter ξεκίνησαν τα σχόλια ανεβάζοντας το ανάλογο hashtag στις πρώτες θέσεις. Τα τιτιβίσματα πολλά και… διχασμένα. Κάθε εμφάνιση συγκέντρωνε θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια και μέχρι στιγμής οι χρήστες του twitter δεν έχουν «βγάλει» νικητή.

Σε ποια θέση εμφανίζεται η Αμάντα Γεωργιάδη

Η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die together», είναι πανέτοιμη να μαγέψει και να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του Σαββάτου. Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην 15η θέση