Ο Κρις Ροκ έσπασε τη σιωπή του και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο χαστούκι που δέχθηκε από τον Γουίλ Σμιθ στην τελετή απονομής των Οσκαρ την περασμένη Κυριακή (27/3) έπειτα από το σχόλιο που έκανε προς τη σύζυγο του ηθοποιού που πήρε το αγαλματίδιο του α’ ανδρικού ρόλου, Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ. Ο κωμικός μίλησε για το περιστατικό πριν από την έναρξη της εμφάνισής του στη Βοστόνη.

«Ουάου, εντάξει», είπε ο Αμερικανός κωμικός όταν ανέβηκε στη σκηνή, σύμφωνα με το Variety που δημοσίευσε και ηχητικά αποσπάσματα από το σόου του Κρις Ροκ.

Έπειτα, μίλησε και για το χαστούκι. «Λοιπόν, πως ήταν το δικό σας σαββατοκύριακο;», είπε προκαλώντας το γέλιο των θεατών. «Δεν έχω να πω πολλά για ότι συνέβη. Οπότε αν ήρθατε να ακούσετε γι’ αυτό, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι έγραψα ένα ολόκληρο σόου πριν από την Κυριακή. Η αλήθεια είναι πως ακόμη προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι συνέβη. Σε κάποια στιγμή θα μιλήσω για το όλο θέμα και θα είναι σοβαρό, αλλά και αστείο», τόνισε.

Το κοινό τον αποθέωσε, ενώ ακούστηκαν και κάποιες βρισιές κατά του Γουίλ Σμιθ. «Εϊ, αφήστε να κάνω το σόου μου», συνέχισε ο Ροκ, αλλά τα χειροκροτήματα εξακολούθησαν να είναι δυνατά. «Ωραία, οπότε τώρα είναι ώρα να πω ορισμένα αστεία. Είναι ωραίο να βρίσκεσαι έξω», προτού συνεχίσει την παράστασή του.

Τα εισιτήρια είχαν κάνει sold out λίγες ώρες αφότου ο Γουίλ Σμιθ τον χαστούκισε. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη οι παραστάσεις του Κρις Ροκ έχουν πουλήσει περισσότερα εισιτήρια από ότι τους προηγούμενους τρεις μήνες μαζί. Μάλιστα, έξω από το θέατρο Γουίλμπερ όπου έδωσε την stand-up παράστασή του είχαν συγκεντρωθεί από τηλεοπτικά δίκτυα και δημοσιογράφους, fans μέχρι και τοπικοί θρησκευτικοί ηγέτες.