Η Τζούλια Ρόμπερτς συνάντησε τον Σον Πεν, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί αναβιώνουν στη μικρή οθόνη το σκάνδαλο Watergate. Η νέα σειρά «Gaslit» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου στις ΗΠΑ μέσω του καναλιού Starz ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς και από ποια συχνότητα θα προβληθεί στην Ελλάδα.

Το «Gaslit» διηγείται την ιστορία της Μάρθας Μίτσελ, της λιγότερο γνωστής ηρωίδας πίσω από τα γεγονότα που οδήγησαν τον προέδρο Νίξον σε παραίτηση με αφορμή το Watergate. Η Μάρθα Μίτσελ, σύζυγος του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ Τζον Μίτσελ, είχε καταγγείλει δημόσια τον πρόεδρο Νίξον για την εμπλοκή του με το σκάνδαλο Watergate.

Η Τζούλια Ρόμπερτς, στο ρόλο της Μάρθας Νίξον θα αφηγηθεί την ιστορία της υπό το πρίσμα ενός δράματος γυναικείας ενδυνάμωσης.

Όπως μαρτυρά και το πρώτο επίσημο trailer της σειράς «Gaslit» το οποίο δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό στο YouTube του καναλιού StarZ, η Μάρθα Μίτσελ κατηγορήθηκε ως παρανοϊκή και μπορεί η Ιστορία να τη δικαιώνει, το όνομα της και η συνδρομή της στη διερεύνηση του σκανδάλου Watergate δεν ακούγεται όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς.

Ο Σον Πεν, στο trailer είναι πραγματικά αγνώριστος καθώς έχει υπερβολικό μακιγιάζ στο πρόσωπο του ώστε να ενσαρκώσει στην σειρά «Gaslit» τον Τζον Μίτσελ.

Δείτε το πρώτο επίσημο trailer: