Σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ φέρεται να βρίσκεται ο Ίντρις Έλμπα, αλλά χωρίς να προορίζεται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του πράκτορα 007 των μυστικών υπηρεσιών.

Στο παρελθόν, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Ίντρις Έλμπα θα πρωταγωνιστούσε στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από το κινηματογραφικό franchise. Τον περασμένο μήνα σε πρεμιέρα του ITV στο Λονδίνο ο ηθοποιός ανέφερε: «Όχι, δεν θα γίνω Τζέιμς Μποντ».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», ο Έλμπα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις για τη συμμετοχή του στο κινηματογραφικό franchise στην επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ.

«Ο Ίντρις είχε άτυπες συζητήσεις με το στούντιο και του είπαν ότι υπάρχει ένας ρόλος στην επόμενη ταινία του Μποντ, αν το θέλει» ανέφεραν πηγές, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής, θέλουν να συνεργαστούν μαζί του σε έναν εντελώς πρωτότυπο χαρακτήρα στην επόμενη ταινία, πρόσθεσαν. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά «φαίνεται ότι θα είναι ο ρόλος ενός κακού».