Κάθε Τετάρτη, στο Galaxy bar του Hilton Αθηνών θα εμφανίζονται ζωντανά οι “The Letrafons”, μια νεοσύστατη τριμελής groovy μπάντα που λατρεύει την κλασσική ποπ-ροκ κουλτούρα των 50’s, 60’s, 70’s και την vintage αισθητική.

Τους Letrafons απαρτίζουν οι Stelios Mac, τραγουδιστής και κιθαρίστας, Χρήστος Βίγγος, ντράμερ, και Γιώργος Αχά Λιγνός, πιανίστας. Πέρυσι παρουσίασαν το παρθενικό τους mini album “Superficial… with screwed up priorities” με πρώτο βίντεο single το τραγούδι “For a laughter”, ένα περίεργο πάντρεμα από σαντούρι και έντονο άρωμα 60’s swing. Πρόκειται για μια κεφάτη παρέα έμπειρων και ταλαντούχων μουσικών που συνδυάζουν γνωστά τραγούδια από διαφορετικά είδη μουσικής με δημιουργικό τρόπο, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο retro ύφος με έντονο άρωμα swing και rock n’ roll. Από το «ανεβαστικό» και ιδιαίτερα χορευτικό πρόγραμμά τους δεν λείπουν και οι πρωτότυπες διασκευές σε αγαπημένες ελληνικές μελωδίες.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για την ιδανική «επαναφόρτιση» της διάθεσης στα μισά της εβδομάδας με live μουσική, εντυπωσιακή θέα και άψογα κοκτέιλ στο Galaxy bar. Κάθε Τετάρτη στις 22:00 στον τελευταίο όροφο του Hilton.

Μάθετε περισσότερα για τους Letrafons στο www.TheLetrafons.com.


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!