Με δεδομένο πως η χειμερινή σεζόν, κορονοϊού επιτρέποντος, για τα νυχτερινά μαγαζίά είναι κοντά, οι καλλιτέχνες βρίσκονται σε επαφές προκειμένου να «κλείσουν» το που και κυρίως με ποιους θα συνεργαστούν.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκαλύφθηκε πως μια από αυτές τις συνεργασίες θα είναι μεγάλη έκπληξη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή, οι συζητήσεις έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο και αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται οι οριστικές διαπραγματεύσεις, ανάμεσα στον Snik και γνωστό τραγουδιστή.

Ο Snik δεν έχει εμφανιστεί ξανά ποτέ σε μπουζούκια, ωστόσο φέτος, φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην «πρώτη» του, καθώς όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Σαμπάνη, για να συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς.

Οι δυο τους έχουν μιλήσει ακόμα και για τις ώρες του προγράμματος, αλλά και τη σειρά εμφάνισης, ενώ στο σχήμα είναι πιθανόν να συμμετέχει και η Josephine.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.