«Ξεκίνησε ως ληστεία, θα τελειώσει με πόλεμο», αναφέρει το Netflix για τον τελευταίο κύκλο της σειράς των ρεκόρ Casa De Papel.

Η αγωνία εκατομμυρίων φαν στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη τελειώνει σε λίγη ώρα καθώς η σειρά θα στριμάρει τα πρώτα 5 επεισόδιά της στην πλατφόρμα. Οι οπαδοί της σειράς στην Ελλάδα θα μπορούν να την δουν από τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής.

Σε αυτή τη σειρά επεισοδίων με τίτλο «La Casa de Papel Part 5, Volume 1», η συμμορία αντιμετωπίζει μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της αφού έχει χάσει ένα μέλος της. «Αυτό που ξεκίνησε ως ληστεία, θα τελειώσει με πόλεμο» προϊδεάζει το Netflix.

Ο Καθηγητής συνελήφθη από την επιθεωρητή Sierra (Najwa Nimri) και, για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η συμμορία.

Casa De Papel: Τα νέα πρόσωπα και τα flashbacks

Η συμμορία του «La Casa De Papel» είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν τη «Λισαβόνα», αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους.

Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο.

Ο γιος του Berlin

Ο ηθοποιός Πάτρικ Κριάδο (Patrick Criado) θα παίξει τον ρόλο του Ραφαέλ, που είναι ο γιος του Berlin (Πέδρο Αλόνσο – Pedro Alonso) ένας 31χρονος μηχανικός που θέλει να ζήσει μια τελείως διαφορετική ζωή από εκείνη του πατέρα του, και μπορεί να έχει στα χέρια του τη λύση για να δραπετεύσει η συμμορία από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Η ύπαρξή του αναφέρθηκε στην πρώτη σεζόν όταν ο Berlin λέει στη Rio τι σημαίνει να έχεις παιδί. «Είναι μια πυρηνική κεφαλή που θα καταστρέψει τα πάντα». Αυτός ο γιος είναι τώρα 31 ετών, και μπορεί να αποδειχθεί «πρόσωπο-κλειδί».

H εμφάνιση του πρώην συντρόφου της Τόκιο

Άλλος ένας χαρακτήρας που προστίθεται είναι ο René, πρώην σύντροφος της Tokyo (Ursula Corbero) και μεγάλος έρωτας της ζωής της, τον οποίο τελευταία φορά είδε μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ μαζί του είχε κάνει τις πρώτες ληστείες της.

Τον ρόλο υποδύεται ο ηθοποιός Miguel Ángel Silvestre, που έχει εμφανιστεί στην ταινία «Verbo» του Πέδρο Αλμοδόβαρ και στις σειρές «Sky Rojo», «Sense8» και στο «Narcos» του Netflix.

Ο σαδιστής αρχηγός των ειδικών δυνάμεων του στρατού

ΟΧοσέ Μάνουελ Σέδα (Jose Manuel Seda)παίζει τον ρόλο του Sagasta, του σκληρού διοικητή των Ειδικών Δυνάμεων του ισπανικού στρατού, που είναι αδίστακτος και δεν φοβάται να ξεπεράσει τα όρια και να καταστρατηγήσει τη νομιμότητα, κάτι που θα δυσκολέψει πολύ τον Προφεσόρ.