Το βράδυ του Σαββάτου, προγραμματίζουμε τη νυχτερινή μας έξοδο στο Fruzaty Cafe Lunch Bar στην πλατεία της Νέας Κηφισιάς. Η νύχτα έχει Velvet χαρακτήρα και ο DJ μας διασκεδάζει με διάφορα είδη μουσικής, με τον ιδιοκτήτη να μας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη. Ποια είναι αυτή; Live σαξόφωνο αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει με τις μελωδίες του.

Με σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας (από το 1995) ο ριζικά ανακαινισμένος χώρος του, σε black & white τόνους, κόκκινες λεπτομέρειες, πολλά επίπεδα (διαθέτει χώρο με τζάκι αλλά και έναν πανέμορφο κήπο) και μοντέρνο design, θα σας κάνει να το μετατρέψετε σε καθημερινό σας στέκι.

Ωστόσο, το Fruzaty αποτελεί ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το πρωί η μέρα ξεκινάει με πλούσιο πρωινό με χορταστικές ομελέτες, κρουασάν και γευστικές μπαγκέτες συνοδεία πάντα φρεσκοστημένου χυμού και αρωματικού καφέ.

Το μεσημεράκι ενδείκνυται για ένα ελαφρύ lunch break με προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας. Σαλάτες, burgers, ορεκτικά, πίτσες, ζυμαρικά και ένα ξεχωριστό πιάτο ημέρας σε καθημερινή βάση γεμίζουν τον κατάλογό του μετατρέποντας την επιλογή σας σε… δύσκολη διαδικασία.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα φημισμένα σπιτικά γλυκά του όπως μηλόπιτα, κέικ πορτοκάλι ή σουφλέ σοκολάτας, καθώς και το frozen yogurt που φτιάχνεται επιτόπου.

Το βραδάκι ο φωτισμός χαμηλώνει και το περιβάλλον γίνεται πιο ατμοσφαιρικό για να απολαύσετε με την παρέα σας ένα ποτήρι καλό κρασί -διαθέτει ενημερωμένη λίστα με ετικέτες από τον ελληνικό, τον ισπανικό και τον ιταλικό αμπελώνα- ή κάποιο από τα προσεγμένα cocktails του, συνοδεία jazz, soul και lounge μουσικών επιλογών.

Tip: Διοργανώνει live βραδιές με ροκ ή έντεχνη μουσική καθώς και parties με θεματικό χαρακτήρα.

Info:

Καθημερινά: 07.00-03.00
Τιμές: Από 6,50-7 ευρώ/άτομο, 3,60 ευρώ (cappuccino), 7,50 ευρώ (ποτό), από 10 ευρώ (cocktail)

Ελαιών 42, Κηφισιά
Τηλ. 210 6232619
www.facebook.com/fruzaty/timeline

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!