Υπήρξαν ζευγάρι για 8 χρόνια πίσω στα 80’s και μάλιστα από τα πιο ερωτευμένα στον χώρο. Ο λόγος για τη Σαμπρίνα και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, που συνεργάζονται σε νέο τραγούδι.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» συνάντησε τους καλλιτέχνες στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ και η Σαμπρίνα μίλησε για την απρόσμενη εξέλιξη.

Αναφερόμενη στη συνεργασία με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, υπογράμμισε «είχαμε πάρα πολλά χρόνια να κάνουμε κάτι μαζί με τον Κώστα και είναι πολύ ευχάριστο, μου αρέσει πάρα πολύ και θα αρέσει πάρα πολύ και στον κόσμο αυτή η συνεργασία. Ήταν κάποια τραγούδια του Κώστα που μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά δεν τα είχε δώσει σε μένα. Εντάξει, εγώ ξεκινούσα τότε και τα έδινε αλλού. Το “Δίλημμα” μου άρεσε πάρα πολύ».

Από την πλευρά του τόνισε πως αυτό είναι ένα τραγούδι για όλους τους ερωτευμένους και πως νιώθει χαρούμενος που συνεργάζεται και πάλι με τη Σαμπρίνα.

Ακούστε το νέο τους τραγούδι:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.