Όλοι τρελαίνονται κάθε φορά που ο Ζακ Σνάιντερ έχει νέα ταινία στα σκαριά και τα κοινωνικά μέσα παίρνουν κυριολεκτικά φωτιά.

Τα βλέμματα του παγκόσμιου κοινού είναι πλέον στραμμένα στη νέα δουλειά του αγαπημένου σκηνοθέτη, το Army of the Dead, μια ταινία με ζόμπι και ληστείες που έρχεται στο Netflix στις 21 Μαΐου.

Ο Σνάιντερ την ετοίμαζε εδώ και 10 χρόνια, έχοντας μεγάλα σχέδια τόσο για την ταινία, όσο και τη spin-off συνέχειά της.

Η ταινία παρακολουθεί μια ομάδα μισθοφόρων, με αρχηγό τον Ντέιβ Μπαουτίστα, που κατευθύνονται στο Λας Βέγκας για το μεγαλύτερο χτύπημα τράπεζας όλων των εποχών. Το μόνο πρόβλημα; Πως η πόλη έχει κυριευτεί από ζόμπι και είναι πια απαγορευμένη ζώνη.

Η ταινία ξεχειλίζει αίμα και τρόμο, παίρνοντας από νωρίς τη σήμανση «ακατάλληλη για ανηλίκους», ακόμα και μέσα στο αιματοβαμμένο σύμπαν του Ζακ Σνάιντερ όμως, μια σκηνή δεν κατάφερε να περάσει.

Μιλώντας στους Sunday Times, ο σκηνοθέτης ρωτήθηκε αν υπήρχαν σκηνές που χαρακτηρίστηκαν υπερβολικές για να επιβιώσουν του final cut.

Ο Σνάιντερ είπε ότι υπήρχε κάπου «μια σκηνή όπου ένας άντρας στρίπερ είχε ένα τεράστιο πέος, από το οποίο έχασε ωστόσο ένα τμήμα εξαιτίας δαγκώματος ζόμπι. Θεωρήσαμε πως η σκηνή παραήταν υπερβολική».

Το ζόμπι πέος κόπηκε από το τελικό μοντάζ, θα μας αποζημιώσει όμως με ζώα ζόμπι, όπως ένα άλογο και μια τίγρη…