Ο Ζακ Σνάιντερ επιστρέφει 17 χρόνια μετά το Dawn of the Dead (Το Ξύπνημα των Νεκρών) του 2004 στο αγαπημένο θέμα των ζόμπι με μια επική ταινία που φέρει τη σφραγίδα του.

To ντεμπούτο του αγαπημένου σκηνοθέτη στο Netflix λέγεται Army of the Dead και αναμένεται να μονοπωλήσει το φετινό καλοκαίρι. Όπως έκανε εξάλλου ο Σνάιντερ την άνοιξη με το director’s cut του Justice League (HBO Max).

Το Netflix προσδοκά πολλά από τη νέα ταινία, ως το πρώτο φιλμ ενός μεγαλύτερου franchise που θα παρουσιάσει ο Σνάιντερ στα επόμενα χρόνια.

Πρωταγωνιστής είναι ο Ντέιβ Μπατίστα (ο Drax the Destroyer του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel), ο οποίος οδηγεί την ομάδα των μισθοφόρων του σε μια απαγορευμένη ζώνη για κάνουν τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.

Κι όλα αυτά μετά τη ζόμπι Αποκάλυψη που χτύπησε το Λας Βέγκας!

Ο Σνάιντερ προγραμμάτιζε να βγάλει την ταινία με τη Warner Bros., το «σπίτι» του εδώ και 15 χρόνια. Μόνο που αποκάλυψε πως το στούντιο δεν του έδινε το τεράστιο budget που χρειαζόταν, κι έτσι μετακόμισε στο Netflix, εγκαινιάζοντας μια ευρύτερη συνεργασία που θα κρατήσει χρόνια.

Το πολυαναμενόμενο φιλμ κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου στο Netflix…