Μια νέα σεζόν δυνατών «συμμαχιών» αναμένεται να δούμε και φέτος στην Αθήνα.

Τα νέα δεν είναι ακόμα πολλά, ωστόσο αρκούν για να μας προετοιμάσουν με τον πιο κεφάτο τρόπο για έναν χειμώνα χορευτικό.

Η μεγάλη έκπληξη είναι η επιστροφή της Καίτης Γαρμπή ύστερα από περίπου 5 χρόνια απουσίας της.

Οι φήμες μάλιστα την θέλουν να εμφανίζεται σε μεγάλη Αθηναϊκή πίστα και μάλιστα στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη από το Νοέμβρη.

Η πιο αναμενόμενη συνεργασία ωστόσο δεν είναι άλλη από εκείνη της Άννας Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο σε ένα πρόγραμμα που θα ξεκινά από τις 22:00, δεν θα έχει λουλούδια και που όπως όλα δείχνουν θα βλέπουμε στο «Αθηνών Αρένα».

Στην «Iερά Οδό» κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τις Δέσποινα Βανδή και Πέγκυ Ζήνα με ενδεχόμενο guest το Σταμάτη Γονίδη.

Όσο για το «Κέντρο Αθηνών» οι πληροφορίες μέχρι στιγμής θέλουν τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να συνεργάζεται εδώ με τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ μαζί τους θα δούμε τον Κώστα Μαρτάκη και τη Θωμαή Απέργη.

Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης θα δούμε τον Πάνο Κιάμο με την Έλλη Κοκκίνου, ενώ στο «Vox» θα τραγουδά ο Πάνος Καλίδης πιθανότατα με το Χρήστο Χολίδη.

Το «Fever» θα ταρακουνά ο Βασίλης Καρράς με το Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ στο «Teatro» θα δούμε την Πάολα με τον Παντελή Παντελίδη.

Φήμες ωστόσο υπάρχουν και για τη συνεργασία του Νίκου Βέρτη με την Αγγελική Ηλιάδη, ενώ όπως όλα δείχνουν θα δούμε μαζί και τις Ελευθερία Αρβανιτάκη με Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση στο «Διογένη».