Το εορταστικό cocktail του κορυφαίου ρούμι στον κόσμο Εl Dorado Demerara rum, που θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτικό gift box σε ολόκληρη την Ευρώπη, δημιούργησε η Granikal και ο Έλληνας Brand Ambassador του El Dorado Αλέξανδρος Τσελεπής!

Η συνταγή θα αναγράφεται πάνω στο νέο limited giftpack του El Dorado 12y.o και η έμπνευση της προέκυψε από το συνδυασμό των γεύσεων από διάφορα μέρη του κόσμου, με διαφορετικές κουλτούρες! Η συνταγή είναι ιδιαίτερα απλή, με απλά υλικά, ώστε να μπορεί ο καθένας να την δημιουργήσει σπίτι του και να απολαύσει με τους φίλους και τους καλεσμένους του ένα μοναδικό εορταστικό cocktail.

Το νέο gift box του El Dorado με την συνταγή του bartender Αλέξανδρου Τσελεπή θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα και σε όλη την Ευρώπη,  ενώ κατόπιν παραγγελίας θα αποστέλλεται από τη Granikal (2103388382) και σε σημεία εκτός Αθηνών.

Cocktail Suggestion:

Υλικά:

50 ml – 12 year old El Dorado rum

30 ml – Φρέσκο χυμό λεμόνι

20 ml – Μέλι

10 ml – Grand Marnier

2 dashes – Σόγια sauce

100 ml  – 3 Cents ginger beer

Δυόσμο

Εκτέλεση:

Εκτός της ginger beer και του δυόσμου, βάζετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα shaker μαζί με πάγο και ανακινείτε για 5 δευτερόλεπτα. Διπλοσουρώνετε στο ποτήρι του El Dorado και γεμίζετε με πάγο. Απογεμίζετε με ginger beer και γαρνίρετε με τον δυόσμο.

Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με την Granikal – 2103388382 / granikal.gr