Η inart Α.Ε. – πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο της διακόσμησης και επίπλου λαμβάνει μέρος στην κλαδική έκθεση «Mostra Rota & Δωρέκθεση», 20 έως 23 Σεπτεμβρίου, στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, όπου θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή «Fall Winter 2019/20».

Η inart επί σειρά ετών καθορίζει τις τάσεις στην διακόσμηση και όπως κάθε χρόνο η συλλογή της χαρακτηρίζεται από πολλές και ξεχωριστές προτάσεις προκειμένου να προσαρμόζεται αισθητικά και λειτουργικά σε κάθε σπίτι ή κατάστημα. Η γκάμα των προϊόντων της καλύπτει από το μικρότερο διακοσμητικό, έως και το πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο έπιπλο ή φωτιστικό. Το moto της inart άλλωστε είναι το «Σπίτι όπως το φαντάστηκες»

Η κατοικία αποτελεί το επίκεντρο στη ζωή όλων. Η inart αναγνωρίζει το πόσο ένα καλά διακοσμημένο σπίτι βελτιώνει την καθημερινότητα. Με το «Σπίτι όπως το φαντάστηκες» θέλει να δείξει πως με απλές διακοσμητικές παρεμβάσεις ένας χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και να εκφράζει το μοναδικό στυλ του καθενός.

Η γνωστή Μεξικάνα ζωγράφος Frida Kahlo και άλλες διάσημες γυναίκες της pop culture θα ζωντανέψουν στους επόμενους μήνες χάρη στο «Σπίτι όπως το φαντάστηκες». Μια πρωτότυπη καμπάνια με στοιχεία cosplay που στόχο έχει να αναδείξει το πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί ένας όμορφος χώρος με ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ο χώρος σου!

Η inart θα βρίσκεται στην Αίθουσα 3 – Διάδρομος Β – Αριθμός 2.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μία πρόγευση της νέας συλλογής: