Η μητέρα των δράκων φαίνεται πως θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στο 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Game of Thrones» της HBO. Η επόμενη σεζόν αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 31 Μαρτίου και γι αυτό οι παραγωγοί της σειράς ετοίμασαν ένα ακόμη εντυπωσιακό trailer.

Στο νέο κλιπάκι η Ντενίρις Ταργκάριαν (Daenerys Targaryen) είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον θρόνο, μαζί φυσικά με τη βοήθεια των δράκων οι οποίοι έχουν μεγαλώσει…

Η Ντενίρις ακούγεται να λέει «Δεν θα δείξω έλεος», ενώ σε μια άλλη σκηνή ρωτάει: «Εξηγήστε μου τον τρόπο που φαντάζεστε ότι μπορείτε να μας νικήσετε».

Το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου θα μεταδοθεί στη χώρα μας, μόλις 48 ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική! Οι φίλοι της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την έναρξη της νέας σεζόν, αποκλειστικά στη Nova, από το Novacinema1 & Novacinema HD, την Τρίτη 2 Απριλίου, στις 22:00.

Παράλληλα, πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «Game Of Thrones», η Nova δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της να θυμηθούν το δεύτερο κύκλο της σειράς, σ’ ένα συναρπαστικό μαραθώνιο στο Novacinema3, από 29 μέχρι 31 Μαρτίου, στις 22:00.

Επίσης, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά μπορείτε να βρείτε και στη νέα σελίδα που δημιούργησε η Nova στο Facebook, η οποία είναι και η επίσημη ελληνική σε ότι αφορά στο Game of Thrones: www.facebook.com/gameofthrones.nova.

Ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης σειράς της ΗΒΟ θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 22:00 (Novacinema1 & Novacinema HD), καθώς επίσης και σε επανάληψη κάθε Τετάρτη στις 23:00 (Novacinema3).

Δείτε το trailer και φωτογραφίες…