Στη «φυλή Sehre» πιστεύουν πως κάθε 13 χρόνια κλείνει ένας κύκλος, ο κόσμος καταστρέφεται και επαναδημιουργείται. Το Σάββατο 13 Απριλίου λοιπόν, το επιτυχημένο στέκι στην Αράχωβα, γιορτάζει τα 13 χρόνια λειτουργίας του και μας καλεί να γιορτάσουμε τον πρώτο κύκλο ζωής του και παράλληλα να υποδεχτούμε τον επόμενο… καταλλήλως!

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που ο Θύμιος και ο Αυγέρης Σεχρεμέλης, αποφάσισαν να αποτελέσουν τρανό παράδειγμα δημιουργικά αγαπημένου και ενωμένου διδύμου με κοινό τόπο το να εξελίσσουν το Sehre (τους) και να εξελίσσονται.

Το one of a kind στέκι της Αράχωβας, αποτελεί σταθμό για επισκέπτες και ντόπιους, και όχι άδικα. Διαφοροποιείται και έχει δώσει το δικό του στίγμα στον χάρτη του Παρνασσού όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα, ξεχωρίζει για την αισθητική και το design του, τις ποιοτικές υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα, τις ωραίες μουσικές, τον καλό καφέ και (πρόσφατα) το φανταστικό brunch και lunch menu του.

Το Σάββατο 13 Απριλίου λοιπόν, όσοι ανήκουν στην «φυλή Sehre» δίνουν ραντεβού στο party γενεθλίων και είναι παρόντες για να σβήσουν τα δεκατρία του κεράκια. Στα decks τον ρυθμό θα δίνει ο DJ Nick Jojo και θα ξεσηκώνει το κοινό με τον δικό του τρόπο.

Μετά τις 12 οι Guerilla Chef θα σας βάζουν σε πειρασμό με τα burgers που θα φτιάχνουν στην πλατεία Λάκκα, ενώ μια τούρτα έκπληξη θα πλαισιώσει άψογα το event. Βάλτε στην λίστα σας μπόλικο κέφι, φαγητό, cocktails, photobooth και ωραίες μουσικές ενώ για το τέλος ένα δώρο έκπληξη θα σας θυμίζει πάντα αυτό το party!

Πληροφορίες

Πλατεία Λάκκα, Αράχωβα, τηλ. 22670 31518

 sehrecafe