Ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα στην Ελλάδα, η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» περνά και πάλι τα σύνορα της χώρας μας για να ξεδιπλώσει τις ιστορίες της σε Αμερική και Ευρώπη.

Έχοντας διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία (700.000 εισιτήρια) και έχοντας κατακτήσει την 1η θέση του box office ελληνικής και ξένης ταινίας των τελευταίων 10 χρόνων, η δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζει το μεγάλο της ταξίδι στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

Η ταινία ξεκινά να προβάλλεται στη Νέα Υόρκη (Village East Cinema και αλλού), από τις 13 Ιανουαρίου 2017, ενώ στο Λος Άντζελες (Arclight Hollywood) από τις 20 Ιανουαρίου 2017, από την εταιρεία διανομής Cinema Libre Studio.

Στις 19 Ιανουαρίου 2017 και στις 25 Φεβρουαρίου 2017, βγαίνει σε Ελβετία και Γερμανία αντίστοιχα.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται η έξοδος του «Worlds apart» σε Ισραήλ, Πορτογαλία, Τουρκία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία, Κίνα, Ινδία, Μέση Ανατολή, Φιλιππίνες, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Βιετνάμ και Βραζιλία.

Το «Worlds apart» είναι η μόνη ελληνική ταινία που προβάλλεται σε τόσα πολλά σημεία του κόσμου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της.