Για 6η συνεχή χρονιά ο θεσμός της Rock Συνάντησης συνεχίζει να δίνει το παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της Κορινθίας. Με την υποστήριξη της ΚΟ.Δ.Ε.Σ. (Δήμος Σικυωνίων) η R.Σ. για φέτος στηρίζεται στη δυναμική των Κορινθιακών συγκροτημάτων. Όλες οι τάσεις της σύγχρονης μουσικής σκηνής, θα έχουν θέση και πάλι στην R.Σ., που χαρακτηρίζεται για την πολυμορφία των ήχων που θα απολαύσουμε (blues, rock, hip-hop, metal, stoner, rockabilly, surf, garage, reggae κ.α).

Στο Ανοιχτό Θέατρο Τραγάνας, μόλις 2 χλμ από το κέντρο του Κιάτου, σ’ έναν υπέροχο χώρο, γεμάτο πεύκα (κατάλληλο και για ελεύθερο camping), παιδική χαρά, αναψυκτήριο, εύκολα προσβάσιμο με ποδήλατο, μηχανή, αυτοκίνητο, ακόμα και με τα πόδι,  μόλις 500 μ. από τον Προαστιακό και 1500 από την Νέα Εθνική Οδό. Επίσης υπάρχουν 2 ξενοδοχεία, εστιατόρια, clubs, bars, ταβέρνες και ουζερί, όλα δίπλα στη θάλασσα. Μια καλή ευκαιρία για ένα τριήμερο στο Κιάτο με Rock-Συνάντηση, βουτιές στη θάλασσα, ούζα και rockoμεζέδες!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.