Επιστρέφοντας στις ρίζες της, δηλαδή σε αυτό που αγαπά περισσότερο και που υπηρετεί από νεαρό κορίτσι, η Μαριώ θα κάνει φέτος την ρεμπέτικη διαδρομή της, ξαναφέρνοντας επί πάλκου ρυθμούς και τραγούδια –διαμάντια μιας εποχής που πέρασε αλλά δεν ξεχάστηκε.

Παρέα στη διαδρομή της αυτή η Ζωή Παπαδοπούλου – μία σύγχρονη λαϊκή ερμηνεύτρια, που την γνωρίσαμε μέσα από τις δύο επιτυχημένες δισκογραφικές της δουλειές, στις οποίες η Χάρις Αλεξίου είχε ενεργή συμμετοχή, τόσο ως παραγωγός όσο και ως στιχουργός, αλλά και από τις συνεργασίες της με σημαντικούς ερμηνευτές και δημιουργούς- καθώς και η Χριστιάνα Γαλιάτσου, μια νέα δροσερή φωνή.

Ρεμπέτικα, παλιά και σύγχρονα λαϊκά, σμυρναίικα και παραδοσιακά, αποτελούν τον καμβά του προγράμματος που ετοίμασαν, με την πεποίθηση ότι τα καλά τραγούδια δεν παλιώνουν ποτέ.

Μαζί τους ο Κώστας Μήτσιος στο μπουζούκι, ο οποίος έχει αναλάβει και την επιμέλεια του προγράμματος, ο Σωτήρης Μαργώνης στο βιολί, ο Γιώργος Τσιατσούλης στο ακορντεόν, ο Νίκος Τσιατσούλης στα κρουστά.