Τρεις συναυλίες στο Madison Square Garden θα δώσουν οι Cure, που ξεκινούν μία μακρά περιοδεία στις ΗΠΑ για μία νέα καριέρα που βλέπουν μπροστά τους.

Η τελευταία φορά που ανέβηκαν στη σκηνή οι Cure ήταν το 2011 στη Νέα Υόρκη. Εκείνη τους την εμφάνιση την αφιέρωσαν στα «ανήσυχα» τρία πρώτα τους άλμπουμ, που τα είχαν γράψει πριν βρουν τον δρόμο τους και πριν, με τον «σκοτεινό και βασανιστικό» ήχο της μουσικής τους, καθιερώσουν το Γκόθικ Ροκ.

Το γνωστό μείγμα της μελαγχολικής και καταθλιπτικής μουσικής τους που ξεκίνησε με τα πρώτα τους τραγούδια στην ποστ – πανκ μουσική και που καταλήγουν σε μία περισσότερο ποπ μουσική, με την θεατρικότητα που διακρίνει την μπάντα, θα αναβιώσουν ξανά δίνοντας και το νέο στίγμα του συγκροτήματος.

Με τον Ρόμπερτ Σμιθ στα φωνητικά, το μόνο σταθερό μέλος της μπάντας από την ημέρα της δημιουργίας του, οι Cure έχουν στο ενεργητικό τους 13 άλμπουμ και περισσότερα από 30 σινγκλ. Υπολογίζεται ότι είχαν πουλήσει 27 εκατ. άλμπουμ μέχρι το 2004, ενώ από το 2010 ετοιμάζουν και την 14η δουλειά τους.